Lidl širi prodajnu mrežu – otvorena nova trgovina u općini Viškovo

107

Otvorenje Lidlove trgovine Viskovo (1)Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, otvorio je svoju novu trgovinu u općini Viškovo, a ovim otvaranjem Lidlova prodajna mreža broji ukupno 89 trgovina u Hrvatskoj i peta na riječkom području.

Lidl je u izgradnju trgovine, koja zapošljava 21 radnika, uložio cca 3,7 milijuna eura.

Trgovinu su svečano otvorile dvije dame – voditeljica trgovine Aida Veljačić, uz pomoć načelnice općine Viškovo Sanje Udović i dobro poznatog Olivera Dragojevića, Lidlovog zaštitnog lica.

Trgovina u Viškovu, baš kao i preostalih 88 Lidlovih trgovina u Hrvatskoj, svojim će kupcima svakodnevno nuditi samo najsvježije i najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama.

Lidl Viškovo zapošljavat će 21 osobu, a u izgradnju trgovine Lidl je ukupno investirao cca 3.7 milijuna eura. Površina prodajnog prostora novog Lidla je 1.174 m2, dok je bruto površina cijele filijale 1.966 m2, a kupcima će na raspolaganju biti 78 parkirališnih mjesta.

Objekt je smješten na glavnoj prometnici u Viškovu, a na Lidlovo parkiralište i u trgovinu dolazi se putem pristupne prometnice, koju je Lidl projektirao i ishodovao dozvole za istu. Izgradnjom prve faze pristupne prometnice koja vodi do Lidla stvoreni su uvjeti za daljnji razvoj buduće poslovne zone.

Otvorenja svojih trgovina Lidl tradicionalno prati društveno-odgovornim aktivnostima, pa je tako i ovoga puta donirao Udrugu Halubajke iz Viškova. Udruga okuplja djevojčice i djevojke u dobi od 3 do 25 godina, koji su željni druženja, plesa, putovanja i zabave. Halubajke postoje od 1989. među prvim su mažoretkinjama na području Hrvatske i jedne od prvih članica Hrvatskog mažoret saveza (HMS), koji je najkonkurentniji savez mažoret timova u svijetu. Kao zahvalu, simpatične Halubajke otvorenje su uljepšale svojom koreografijom, a posjetitelji i prvi kupci uživali su družeći se uz besplatna fina peciva, slatkiše, kavu i čaj iz Lidla.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here