Napravite zdrave smoothieje i osvojite nagrade

280

Smoothie-ledoAtraktivni Ledo Smoothie nagradni natječaj počinje 1. veljače, a tijekom četiri tjedna sudionici trebaju samo fotkati svoj smoothie i označiti ga sa #SmutiMe na Instagramu.

Ako se dosad niste okušali u pripremi smoothieja, ovo je pravi trenutak! Ledo Instagram nagradni natječaj sjajna je prilika da se okušate u pripremi ovih hranjivih napitaka, dobijete inspiraciju za fine recepte i osvojite vrijedne nagrade!

Svaki dan će među pristiglim fotografijama biti izabrane četiri najbolje, čiji će autori dobiti smoothie bočice ili blender, a svaki tjedan će se proglašavati i poseban pobjednik tjedna, koji će kao nagradu dobiti potrošačku karticu s iznosom od 2000 kuna.

Ako vam nedostaje ideja za izradu smoothieja, Ledo nudi i praktičnu knjižicu s 30 jednostavnih i ukusnih recepata zahvaljujući kojima možete isprobati neke nove okuse, ali i doznati kako uz Ledo voće i povrće možete proširiti svoj smoothie menu.

Ledo svježe smrznute mješavine praktične su i dostupne tijekom godine, a voće i povrće je unaprijed očišćeno i narezano te vam štedi dragocjeno vrijeme za pripremu.

Dakle, sve što trebate je nabaviti sastojke, staviti ih u blender, fotkati gotovi smoothie i prijaviti ga na ovu zabavnu i zdravu nagradnu igru.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here