Brend Idea stiže u Crnu Goru

173

idea-trgovine-midiU skladu s novom poslovnom politikom Koncerna Agrokor, Mercator-CG uvodi na tržište Crne Gore novi brend Idea.

Rebrendiranje objekata će se odvijati u više faza, a prva je započeta u Herceg Novom, gdje je otvoreno 19 Idea trgovina.

“Cilj nam je da kao dobar susjed budemo dio svakodnevnog života svojih kupaca – uslugom, ponudom, ambijentom u trgovini, da pokažemo da smo destinacija za kupovine prema različitim potrebama. Aktivnostima usmjerenim prema lokalnoj zajednici želimo biti njen sastavni dio koji unapređuje život sugrađana. Jedinstveni program lojalnosti pomaže nam da u najvećoj mjeri odgovorimo na specifične potrebe vjernih kupaca“, ističu iz Mercator CG.

Posebno mjesto u ponudi imat će širok asortiman proizvoda privatne marke K Plus u različitim kategorijama. “Odnos s potrošačima ćemo graditi i van “Idea“ prodavnica, kroz brojne donacije lokalnim zajednicama, i sponzorstva sportskih klubova, o čemu će biti više riječi u narednom periodu, navode iz Mercatora CG. (www.retailserbia.com)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here