Coolinarika zauzela vodeću poziciju u području hrane na Facebooku

78

Coolinarika Facebook - 222.000 fanovaCoolinarika je na društvenoj mreži Facebook postala prvi i vodeći brand u prehrambenom segmentu. U samo deset mjeseci postojanja najmlađa stranica u “food” društvenom eteru dosegnula je impozantnu brojku od čak 222.000 fanova.

Ona je najbrže rastući brand i najbrže rastuća stranica u industriji, a Podravka s ovim uspjehom Coolinarike broji čak tri svoje stranice među top pet u food industriji.

Otkad je prije 10 mjeseci pokrenut službeni profil Coolinarike na Facebooku, iz mjeseca u mjesec on bilježi konstantan rast, a trenutno ostvaruje i svoj vrhunac. Brojka od čak 222.000 fanova rezultat je kreiranja kvalitetnog i korisnog sadržaja namijenjenog već dugogodišnjim korisnicima Coolinarike, ali prije svega mlađoj publici željnoj izazova.

Uz ležeran i opušten ton komunikacije, zabavne te pravovremene objave, Facebook stranica Coolinarike postala je još jedan kanal putem kojeg Podravka može dvosmjerno komunicirati s potrošačima. Važan sastojak fantastičnog rezultata konstantno je unapređivanje i poboljšanje sadržaja, a dokaz tomu je projekt Cool videorecepata u kratkoj formi koji svakim danom bilježi sve veću popularnost među fanovima Coolinarike.

“U vremenu kada se život odvija na društvenim mrežama, drago nam je da je kvalitetan sadržaj Coolinarike i dalje mjesto kojem se naše kuharice i kuhari, amateri i profesionalci, mladi i stari,_ iz svih zemalja regije, vjerno vraćaju kako bi s nama podijelili svoja nova gastro otkrića ili potražili inspiraciju za neke svoje buduće kulinarske izazove. Podravka i Coolinarika su ovim rezultatom potvrdile svoju titulu predvodnica kad su moderno kulinarstvo i internetski trendovi u pitanju” rekla je Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

Zanimljivim sadržajem u kojem caruje hrana Coolinarika je okupila i preko 8.000 pratitelja na svom Instagram profilu

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here