Dukat i blogeri obilježili prvu godišnjicu ljubavi prema hrani i lijepoj fotografiji

87

Dukat i blogeriDukat i blogeri proslavili su danas prvu godinu suradnje i zajedničke ljubavi prema ukusnoj hrani i lijepoj fotografiji.

Druženje se održalo u zagrebačkoj Kuhaoni uz mirise i okuse jela pripremljenih prema autorskim receptima food blogera i foodija s kojima Dukat posljednju godinu surađuje.

“Recept ove suradnje jednostavan je i kako to biva s jednostavnim stvarima u životu – uspješan. Sretni smo što imamo priliku podržati blogere, foodije i sve one koji uživaju u pripremi i fotografiranju hrane. Ova je suradnja višestruko korisna; naši blogeri dobivaju vjetar u leđa i podršku da svoj interes i hobi pretvore u nešto više, dok Dukat dobiva prekrasne suradnike i autorski sadržaj poput recepata i fotografija za svoje digitalne platforme”, rekla je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija Dukata.

U povodu godišnjice suradnje, Dukat je predstavio ograničeno izdanje atraktivne kuharice s 12 odabranih recepata i magnetom na poleđini kako bi se ona mogla postaviti na hladnjak i tako u kuhinji uvijek biti pri ruci. Digitalno izdanje kuharice dostupno je na internetskoj stranici, dok Dukat prvih 100 ljubitelja ukusnih recepata, koji svoje podatke pošalju na pr@dukat.hr, nagrađuje njenim ograničenim tiskanim izdanjem.

Pozivu na druženje odazvali su se i najaktivniji članovi Dukatove zajednice na Instagramu koji su se istaknuli uspješnim receptima i fotografijama jela, a neki od njih zasigurno će u sljedećim mjesecima ući u zanimljivo i kreativno društvo Dukatovih blogera.

Dukat nastavlja potragu za ljubiteljima kuhanja i fotografije na svom Instagram profilu i one najkreativnije poziva na suradnju u trajanju od dva mjeseca tijekom kojih imaju priliku predstavljati svoja autorska jela inspirirana Dukatovim proizvodima te sezonskim namirnicama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here