Jubilarna kava u novom ruhu kao idealan poklon za svaku prigodu

89

Franck Gastro radionica (3)Franckova Jubilarna kava, koja već desetljećima utjelovljuje tradiciju kvalitete, pojavila se u sasvim posebnom ruhu. Limited Edition pakiranje Jubilarne kave, predstavljeno na gastro radionici Francka, nastalo je u suradnji s ilustratoricom Anom Žaja Petrak, koja je u svojem stilu ilustrirala ono što popularna Ciglica predstavlja i što je čini idealnim poklonom.  

Svima poznati puni čokoladni okus i neodoljivi miris Franck Jubilarne ne očarava ljubitelje kave samo u šalici, nego i kao sastojak slastica. Neke od ideja za kolače pripremljeni na bazi kave sudionicima gastro radionice pripremila je Iva Pehar, pobjednica treće sezone MasterChefa Hrvatska.

“Franck Jubilarnu kavu pamtim otkad znam za sebe kao zlatni standard za sve kave. Sa svojim punim čokoladnim okusom i mirisom idealna je kao pratnja gotovo svim slasticama, ali bezbrojne su mogućnosti i kad je koristimo kao sastojak kolača. Jubilarna je univerzalna, zato je uvijek treba imati u kuhinji”, objasnila je Iva Pehar.

Kolače koje je pripremila pobjednica MasterChefa sudionici gastro radionice u slast su pojeli uz svježe pripremljenu Jubilarnu kavu iz džezve, koju je točno prema normativu, upravo onakvu kakva treba biti, skuhao Franckov profesionalni barist, Josip Novačić.

Franck Gastro radionica (2)“Naša Ciglica zasluženo drži poziciju kraljice među kavama. Sa svojom kombinacijom najboljih arabica i robusta kava, prženih i mljevenih na poseban način, oduševljava već godinama, te je upravo ta tradicija njezina prepoznatljivost. Kako bismo dodatno razveselili potrošače, pripremili smo im iznenađenje i Ciglici dali novo ruho u „limited edition“ izdanju. Kao i uvijek, idealna je za poklon u svakoj prigodi”, istaknula je Ana-Marija Brodarić, brend menadžerica za kategoriju mljevene kave u Francku.

Sa zasluženim statusom kraljice među kavama, Franck Jubilarna u Limited Edition verziji daje posebno značenje ritualu pripreme i uživanja u kavi. Dostupna je na svim policama Konzuma.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here