Lidl pokrenuo online trgovinu u Belgiji

150

lidl-ecommerce-midiNjemački trgovački lanac Lidl pokrenuo je internet trgovinu u Belgiji u kojoj se trenutno nalazi 350 neprehrambenih artikala.

Lidl trenutno ima internet trgovinu samo u matičnoj Njemačkoj, a nakon Belgije planira se otvaranje iste i u Nizozemskoj.

Lidlova belgijska internet trgovina je dostupna na nizozemskom i francuskom jeziku, trenutno su dostupni samo neprehrambeni artikli poput odjeće, kuhinjski aparata i vrtnog asortimana, a dostava će se vršiti na kućnu adresu. Naručivanje preko internet trgovine, a podizanje kupljene robe u trgovinama trenutno nije opcija, ali i to je u planu kroz dogledno vrijeme.

“Trenutno u internet trgovini prodajemo samo neprehrambene artikle, jer se ti artikli u našim trgovinama nalaze samo po nekoliko dana, a na ovaj način, ti će artikli biti dostupni na duži period”, kaže Marjolein Frederickx, menadžerica za internet prodaju Lidla.

Naravno, internet trgovina pruža i neke druge mogućnosti. “Recimo, veliki vrtni stolovi koji su preveliki i preteški za trgovinu, moći će se kupiti putem naše web trgovine”, dodaje Frederickx.

Dostava kupljenih proizvoda radit će se u partnerstvu s belgijskom poštom, a dostava će se plaćati 2,99 eura.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here