Najvatreniji navijači ugledali svoja lica na ambalaži Ledo sladoleda

247

Vatreni navijači sa svojim ambalažamaOsmjesi na licima malih i velikih te neizmjerno uzbuđenje samo su djelić atmosfere koja je zavladala prilikom posjeta najvatrenijih navijača tvornici Ledo.

Proizvedeni su prvi sladoledi Vatreni navijač koje krasi čak 14 različitih ambalaža izabranih na velikom nagradnom natječaju.

Naime, Ledo je nedavno objavio natječaj kojim je najodanijim nogometnim obožavateljima omogućio da postanu prave zvijezde. Zadatak nije bio previše težak, bilo je potrebno poslati svoju najbolju fotku sam, s prijateljima ili s obitelji i to, naravno, u navijačkom izdanju. Oni najkreativniji i najvatreniji ljubitelji nogometa dobili su priliku ugledati svoje lice koje je zasjalo na ambalaži novog sladoleda Vatreni navijač.

Mališani su bili potpuno oduševljeni novim sladoledom, dok su ponosni roditelji pozorno pratili kako se njihove male zvijezde snalaze u davanju izjava.

“Kada su me odabrali skakao sam od sreće, a nitko mi od prijatelja nije vjerovao”, istaknuo je uzbuđeni Ivan Nemie (8 godina). Svoju zaljubljenost u nogomet pokazale su i djevojčice. Dora Štrkalj (6 godina) s oduševljenjem je davala izjave, no istaknula je da se ipak najviše voli igrati, a vanilija joj je najomiljeniji okus.

I za obitelj Bule nogomet predstavlja veliku ljubav, pa ponosna mama Iva nije niti sekunde dvojila kada se trebalo prijaviti na natječaj. Za Karla Dujmića (10 godina) ovo je bio važan dan jer u početku nije niti znao da ga je mama prijavila, a kada je saznao njegovoj sreći nije bilo kraja: “Sada ću biti popularan u školi”, kazao je Karlo dok mama nije skidala ponos s lica.

Ovim zajedničkim druženjem krenula je proizvodnja fenomenalnog sladoleda okusa vanilije i nugata u obliku nogometnog dresa te ga uskoro možemo očekivati i u Ledo škrinjama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here