Novi Interspar hipermarket u trgovačkom centru Mall of Split

interspar-otvorenje-splitTreći Interspar hipermarket u Splitu, a osamnaesti u Hrvatskoj otvorio se u novom trgovačkom centru Mall of Split.

Interspar hipermarket s preko 3.300 m2 prodajne površine otvorio se 03.03.2016. u sklopu regionalno najvećeg trgovačkog centra Mall of Split na splitskim Mejašima.

Ovo je ujedno i treći Interspar hipermarket koji je otvoren u Splitu, čime je Interspar učvrstio svoju poziciju u najvećem gradu Dalmacije.

U hipermarketu je zaposleno više od 100 djelatnika. Za kupce je otvoreno čak 16 blagajni te 2 brze blagajne. Premda je centar svakodnevno otvoren od 09.00 sati, Radno vrijeme Interspar-a počinje sat vremena ranije, odnosno od 8 do 22 sata.

U opremanje hipermarketa investirano je preko 40 mil.kn. Svoju podršku zaštiti okoliša i uštedi energije, Spar je dokazao rješenjima primijenjenim u gradnji svojeg novog hipermarketa. U opremanju prodajnog prostora ugrađena je Full LED rasvjeta kojom će se štedjeti i do 15% električne energije. Osim toga, korištenjem otpadne topline rashladnog sustava zagrijavat će se topla voda i dogrijavati prodajni prostor.

Iz Spar-a napominju da je ovo tek početak te da će sa svakim novim objektom sve više razvijati “zeleni koncept” opremanja prostora s ciljem zaštite okoliša i uštede energije.

Na pitanje o dosadašnjem razvoju, Helmut Anton Fenzl, predsjednik uprave Spar Hrvatska naglasio je da Spar Hrvatska bilježi kontinuirani rast poslovanja iz godine u godinu. Napominje da je uspjeh postignut, između ostalog i zbog dobre partnerske suradnje s dobavljačima te zahvaljujući kvaliteti usluga i proizvoda što su kupci prepoznali i nagradili.

Kao i u ostalim Interspar hipermarketima u Hrvatskoj, posebna pažnja posvećena je zastupljenosti domaćih proizvoda. Spar Hrvatska se ponosi što kao međunarodni trgovački lanac pruža priliku lokalnim proizvođačima da budu zastupljeni na policama velikog hipermarketa i time rastu usporedo s razvojem Spara u Hrvatskoj.

Primjer ovako uspješnog partnerstva je privatna robna marka Spar Premium gdje su hrvatski proizvođači dobili priliku da svoje vrhunske proizvode plasiraju pod imenom ove ekskluzivne robne marke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *