Novi Interspar hipermarket u trgovačkom centru Mall of Split

319

interspar-otvorenje-splitTreći Interspar hipermarket u Splitu, a osamnaesti u Hrvatskoj otvorio se u novom trgovačkom centru Mall of Split.

Interspar hipermarket s preko 3.300 m2 prodajne površine otvorio se 03.03.2016. u sklopu regionalno najvećeg trgovačkog centra Mall of Split na splitskim Mejašima.

Ovo je ujedno i treći Interspar hipermarket koji je otvoren u Splitu, čime je Interspar učvrstio svoju poziciju u najvećem gradu Dalmacije.

U hipermarketu je zaposleno više od 100 djelatnika. Za kupce je otvoreno čak 16 blagajni te 2 brze blagajne. Premda je centar svakodnevno otvoren od 09.00 sati, Radno vrijeme Interspar-a počinje sat vremena ranije, odnosno od 8 do 22 sata.

U opremanje hipermarketa investirano je preko 40 mil.kn. Svoju podršku zaštiti okoliša i uštedi energije, Spar je dokazao rješenjima primijenjenim u gradnji svojeg novog hipermarketa. U opremanju prodajnog prostora ugrađena je Full LED rasvjeta kojom će se štedjeti i do 15% električne energije. Osim toga, korištenjem otpadne topline rashladnog sustava zagrijavat će se topla voda i dogrijavati prodajni prostor.

Iz Spar-a napominju da je ovo tek početak te da će sa svakim novim objektom sve više razvijati “zeleni koncept” opremanja prostora s ciljem zaštite okoliša i uštede energije.

Na pitanje o dosadašnjem razvoju, Helmut Anton Fenzl, predsjednik uprave Spar Hrvatska naglasio je da Spar Hrvatska bilježi kontinuirani rast poslovanja iz godine u godinu. Napominje da je uspjeh postignut, između ostalog i zbog dobre partnerske suradnje s dobavljačima te zahvaljujući kvaliteti usluga i proizvoda što su kupci prepoznali i nagradili.

Kao i u ostalim Interspar hipermarketima u Hrvatskoj, posebna pažnja posvećena je zastupljenosti domaćih proizvoda. Spar Hrvatska se ponosi što kao međunarodni trgovački lanac pruža priliku lokalnim proizvođačima da budu zastupljeni na policama velikog hipermarketa i time rastu usporedo s razvojem Spara u Hrvatskoj.

Primjer ovako uspješnog partnerstva je privatna robna marka Spar Premium gdje su hrvatski proizvođači dobili priliku da svoje vrhunske proizvode plasiraju pod imenom ove ekskluzivne robne marke.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here