Omiljeni “Lakše se diše” slatkiš dobio je pojačanje u obliku tvrdog bombona

226

KauflandBronhiTvrdi_100x125_FINBronhi karamela koja oduševljava brojne Krašoljupce već 90 godina, od sada dolazi i u obliku tvrdo punjenog bombona.

Najpoznatiji Krašev bombonski brand omiljen je generacijama potrošača u cijeloj regiji. Bronhi tvrdi punjeni bombon zadržao je okusom originalnu karamelu, ima mali, ovalni oblik i bogato punjenje. I uz novi Bronhi bombon ćete s pravom reći “Lakše se diše” zahvaljujući sastojcima – ekstraktu sladića, anisu i menti zbog kojih Bronhi djeluje ugodno i osvježavajuće.

Bronhi_tvrdi_finalPosebnost Bronhija je u tome što je kroz 90 godina zadržao svoj izvorni recept. Ono što ga čini specifičnim je također to što Bronhi ne sadrži umjetne arome i bojila. Od 2009. Bronhi Original karamela dobila je pojačanja u obliku novih i jačih okusa kao što je to Bronhi Ice, bijelo – zelena osvježavajuća karamela, intenzivne arome. Spoj mentol – eukaliptus oplemenjen mješavinom petnaest mediteranskih biljaka stvara poseban okus i dugotrajan osjećaj svježine.

Sinonim vrhunskog funkcionalnog bombona blagotvorno djeluje na dišne puteve te je Bronhi idealan izbor za ukusno i zdravo osvježenje uz koji se zaista lakše diše.

Pakiranje: neto količina 82 grama

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here