Otvoren Lego Store u Splitu

580

Nakon što je u jesen 2014. otvoren prvi Lego Certified Store u Zagrebu i ljubitelji Lego kockica iz Splita i okolice dobili su priliku iskusiti Lego Certified Store iskustvo.

lego-splitU novouređenom trgovačkom centru Mall of Split, Lego Certified Store prostire se na 140m2 prostora na kojima je kupcima dostupan cjelokupni Lego asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle, uključujući ekskluzivne linije proizvoda ˝Architecture˝i ˝Technic˝ za arhitekte, inženjere i sve one koji se tako osjećaja te komplet ˝Star Wars˝ za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa.

Otvaranje Lego Certified Storea u Splitu pratio je i prigodan program, pokloni za kupce, a poslije podne biti će izvučen i dobitnik Lego nagradne igre “Osvoji kockice”.

“Hrvatsko je tržište zaslužilo je originalne Lego trgovine, a mi smo u Bravotelu prepoznali potencijal i potrebu. Prema nekim dostupnim podacima i istraživanjima prošle je godine u Hrvatskoj na igračke potrošeno oko 360 milijuna kuna, a ove se godine očekuje da bi ta brojka mogla narasti i na oko 400 milijuna kuna. Za sad smo zadovoljni interesom koji je pobudilo otvaranje  Lego Certified Storea, a ako se takav interes i nastavi mogli bismo razmisliti i o otvaranju takvih trgovina u drugim gradovima u Hrvatskoj“, pojasnio je prilikom otvaranja Gabor Nagy, regionalni direktor Bravogroup Holdinga, grupacije čiji je član i tvrtka Bravotel d.o.o., koja upravlja Lego® trgovinom u Zagrebu i Splitu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here