Billa mesnica – svježa preporuka

142

mesnica_objava3Od 21.4.2016. započela je nova Billa kampanja za mesnice u supermarketima kojom kupcima još više približavamo svježu ponudu u Billi i mogućnost kupovine provjerenog, domaćeg, svježeg mesa u svom omiljenom supermarketu u susjedstvu.

Veseli nas suradnja sa Suzanom Nikolić koja će kroz kampanju upoznati kupce sa svim prednostima kupovine kvalitetnog mesa u Billa supermarketima. Domaće i svježe – samo takvo meso u ponudi je Billa mesnica.

Više od 70% mesa iz Billa ponude proizvedeno je u Hrvatskoj.

Posebno ističemo odličnu suradnju s hrvatskim dobavljačima – Martinjak, koji je ekskluzivni dobavljač Bille, i Ravlić, koji surađuju s velikim brojem manjih hrvatskih farmi i proizvođača. Sustav sljedivosti omogućava praćenje svakog proizvoda kroz sve faze od uzgoja, preko distribucije do stavljanja u prodaju. Nabava mesa u Hrvatskoj jamči kratak put dostave i vrhunski kontroliranu svježinu i kvalitetu mesa.

U mesnice se svježe meso, junetina i svinjetina, dostavlja više puta dnevno u polovicama, bez konzerviranja i zamrzavanja, a naši stručni i školovani djelatnici u mesnicama, sukladno potražnji kupaca, obrađuju meso na licu mjesta te ga pakiraju. Meso je pripremljeno i izrezano za prodaju tako da iziskuje minimum vremena prigodom pripreme obroka.

Kupci na pultu mesnice mogu odabrati željeni komad mesa, a naši mesari će ga odrezati i pripremiti. Uz to savjetovat će kupce pri odabiru vrste mesa, načinu pripreme, optimalnim potrebnim količinama.

U svim Billa supermarketima djelatnici na odjelu svježeg mesa pridržavaju se strogih higijenskih propisa, a prostor u kojem se meso priprema za prodaju pod stalnom je higijenskom kontrolom.

preporukaU svakodnevnoj svježoj ponudi nalaze se svinjetina, junetina, teletina, piletina, janjetina, a uz svježe meso u Billa mesnicama se više puta dnevno proizvode mljeveno meso i mesni pripravci – ćevapčići, pljeskavice, kobasice, ražnjići.

Svježe mljeveno meso proizvodno je bez dodane vode, soje, soli i regulatora kiselosti, a ćevapčići i ostali mesni pripravci bez vode i soje.

Samo svježe, domaće i najkvalitetnije meso za ukusan i zdrav obrok ili pak za svima omiljeni roštilj nalazi se u Billa mesnicama. U našem katalogu provjerite i povoljne cijene, a u najbližem Billa supermarketu svu širinu ponude najboljeg mesa.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here