Čokolinologija: Umiješajte se u potragu za savršenim Čokolino receptom

8

cokolinologijaKad bi sva djeca na svijetu odrastala uz Čokolino, svijet bi bio ljepše mjesto. Čokolino je jedna od onih uspomena iz djetinjstva koju rado čuvamo i rado joj se vraćamo. Nitko, zapravo, ne preraste Čokolino. Cipelice, odjeću, prvi bicikl ili omiljenu igračku s vremenom prerastemo, ali Čokolino… to je već druga priča.

Upravo je ta priča ono što želimo da nam ispričate.

Za sve ljubitelje Čokolina pripremili smo novu web stranicu – Čokolinologija. U jednoj rečenici, Čokolinologija je znanost o Čokolinu. Znanstvenici i odvažni istraživači ste upravo vi, a cilj nam je zajednički: pronaći savršen recept za Čokolino.

Koliko je gust savršeni Čokolino? Treba li u njega dodavati još nešto ili je savršen upravo takav kakav je? I možda najvažnije pitanje od svih – stavlja li se prvo Čokolino pa onda mlijeko ili obrnuto? Rezultate prvih istraživanja pogledajte na web stranici.

PODJELI NA INSTAGRAMU, ZAIGRAJ NA FACEBOOKU
Pozivamo vas da se slobodno umiješate u priču o Čokolinu i pomognete nam pronaći odgovor na ovo vječno pitanje. Svoju priču možete podijeliti i putem Instagrama, a na Facebooku možete sudjelovati i u nagradnom natječaju u kojem sve mjerimo u Čokolino mjernim jedinicama. Pravila nagradnog natječaja možete pogledati na Facebook stranici.

U međuvremenu, na stranici nam pokažite kako izgleda vaš idealni Čokolino. Dodajte više mlijeka ili više Čokolina i pogledajte u koju populaciju spadate. Rijedak Čokolino, gust, tekući ili onaj u kojem žlica može stajati uspravno. Što je ispravno? U vaš se odabir nećemo miješati, ali svejedno bismo ga rado čuli.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here