Na istoku Zagreba otvara se Decathlon trgovina

89

Trgovina Decathlon Zagreb Istok za javnost se otvara u subotu 23.travnja od 9 satiUoči otvorenja svoje druge trgovine u Zagrebu i četvrte u Hrvatskoj, mnogobrojni uzvanici i predstavnici medija prvi su imali priliku prošetati najnovijom trgovinom jednog od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme – Decathlona.

Mnogobrojni gosti tom su sse prigodom upoznali inovativnim sportskim proizvodima razvijenima i proizvedenima u Decathlonovim istraživačkim centrima, ali i prednostima vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova, i to na 2500 m2.

Svečanosti uoči otvorenja novog zagrebačkog Decathlona prisustvovali su i veleposlanica Francuske u Hrvatskoj Michèle Boccoz, pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba Milan Čolić te mnogobrojni prijatelji i partneri Decathlona.

Na događanju je najavljeno i veliko otvorenje za javnost 23. travnja u 9 sati, pri čemu je country manager Decathlona Michel Kappler izjavio: “Veliko mi je zadovoljstvo najaviti otvorenje već četvrtog Decathlona u Hrvatskoj. Vjerujemo da ćemo svojom širokom ponudom vrhunske sportske opreme zadovoljiti očekivanja svih rekreativaca, profesionalaca i obitelji i na istočnoj strani glavnog grada kako bi užitak i dobrobiti bavljenja sportom bili dostupni svima. Upravo je to glavna strategija naše kompanije kojom želimo poticati ljubav prema sportu, nudeći opremu za sve sportove pod jednim krovom po prihvatljivim cijenama”.

Kappler je također dodao kako Decathlon privlači sve više ljubitelja sporta u Hrvatskoj koji prepoznaju široku ponudu sportske opreme i pristupačne cijene jednog od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme. To je, smatra Michel Kappler, vrijedno priznanje članovima Decathlonova tima za svakodnevno ulaganje i posvećenost.

VLASTITI PASSION BREND
Ključna prednost Decathlona jest činjenica da uz vrhunske brendove sportske opreme nudi i širok asortiman sportske opreme po povoljnim cijenama. To može osigurati zbog činjenice da je Decathlon jedini lanac sportske opreme u Hrvatskoj koji u svim svojim trgovinama nudi sportsku opremu za sedamdeset sportova.

Ono u čemu se Decathlon razlikuje, odnosno u čemu je jedinstven na tržištu lanaca i trgovina sportske opreme, jest i činjenica da u svojim trgovinama nudi najveći broj vlastitih brendova, njih ukupno dvadeset, okupljenih pod zajedničkim nazivom Passion brendovi, zbog čega može ponuditi cjenovno povoljniju sportsku opremu.

Različita sportska oprema koju nudi pojedini Passion brend, uz neupitnu kvalitetu, cjenovno je prihvatljiva te namijenjena rekreativcima, profesionalnim sportašima i cijeloj obitelji.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here