Kaufland darovao 100 obroka siromašnima

86

kaufland-caritas-dopKaufland i ove godine nastavlja s prigodnim donacijama, darujući u Velikom tjednu Caritasovim korisnicima 100 porcija lignji s prilogom iz svoje pečenjare Imbis.

Korisnici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije tople obroke preuzimali su u četvrtak 24. ožujka u Kauflandu Blato u Novom Zagrebu, od 10 do 12 sati te od 14 do 16 sati.

Na primopredaji donacije u ime Kauflanda bili su nazočni voditelj poslovnice u Blatu Davor Brkić i glasnogovornik Kauflanda Dubravko Kušec, a u ime Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Nevenka Blagojević, voditeljica projekta Podjele pomoći u naravi.

POSLOVNICA MJESECA
Svakog mjeseca se putem internog natječaja u Kauflandu bira poslovnica mjeseca, čime se odlikuju i nagrađuju poslovnice koje su najljubaznije prema kupcima i koje su se istaknule u drugim važnim kriterijima kao što su kvaliteta, svježina, čistoća i prezentacija robe.

Za veljaču su nagradu primili djelatnici poslovnice u Novoj Gradišci. “Oduševljeni smo primiti ovo priznanje koje je rezultat zajedničkog rada”, istaknuo je voditelj poslovnice Zlatko Redžić, a djelatnici će biti nagrađeni diplomom i novčanom nagradom koja se može iskoristiti za zajedničko druženje.

Kaufland kao poduzeće nudi svojim kupcima razna jamstva i usluge kao što su npr. jamstvo brzine na blagajni, tj. kupovanje bez redova čekanja. Jamstvo svježine jamči apsolutno svježe proizvode, ili jamstvo zamjene koje jamči jednostavnu zamjenu bez puno rasprave.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here