Ledeni vjetar i bijeli fondant – novosti iz Dolcele

253

dolcela kutija_mjesavina za tijesto_newPriprema fondant paste – šećerne paste – kod kuće je vrlo složena, zahtjeva sastojke koji se ne mogu pronaći na svakom prodajnom mjestu (fruktoza i glicerin se mogu kupiti samo na posebnim prodajnim mjestima), treba dosta vremena i truda.

Dolcela Bijeli Fondant je šećerna pasta jednostavna za izradu i oblikovanje uz dodatak samo 4 žlice vruće vode.

Predstavlja pravu revoluciju u ukrašavanju vaših slastica, ne sadrži glicerin i dovoljna je za pokrivanje torte promjera 24cm.

Možete dodati prehrambene boje kako bi dobili fondant u boji. Dodatnu inspiraciju za ukrašavanje vaših slastica (torti, muffina, mini tortica, keksića) možete pronaći na letku unutar kutije. Fondant dolazi u pakiranju od 450 grama.

dolcela kutija_mjesavina za tijesto_newLedeni vjetar je slastica je koja se rado priprema, a za koju se valja i malo potruditi. Uz Dolcela Ledeni vjetar, prozračan i lagan, a opet raskošan kolač više neće biti izazov.

Dolcela mješavina za ledeni vjetar sadrži: mješavinu za tijesto, mješavinu za kremu i mješavinu za šlag; odnosno sve što je potrebno za izradu omiljene slastice. Dolcela osigurava izvanredan okus i uspjeh pri svakoj pripremi.

Kolač se može kombinirati s raznim vrstama svježeg sezonskog voća, ali i s voćem iz kompota; jedno pakiranje je dovoljno za kolač standardnih dimenzija (20×30 cm).

Ledeni vjetar dolazi u pakiranju od 330 grama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here