Lucija Slivar novo je zaštitno lice Hippy Gardena

115

Lucija Slivar iz Daruvara novo je zaštitno lice predstojeće kolekcije Hippy Gardena koja se očekuje u svibnju zahvaljujući pobjedi u natječaju Hippy Gardena i dm-a “Ono što doista jesam”.

Kristina Culjak, Monika Catakovic, Antonia Knezevic, Lucija Slivar i Antonela PripuzIzmeđu 50 djevojaka, Luciju Slivar su odabrali članovi žirija: dizajnerica i kreativna direktorica brenda Hippy Garden Đurđica Vorkapić, ambasadorica Hippy Gardena Petra Bianco Friganović, vlasnica modne agencije Talia Tihana Harapin Zalepugin, pjevačica i spisateljica Anđa Marić, predstavnica dm-a Đurđica Sedlić i modni fotograf Šime Eškinja.

Sve djevojke koje su u proteklih mjesec dana kupile dva proizvoda iz Hippy Gardenove linije Pure & Natural u prodavaonicama dm-a imale su priliku sudjelovati u natječaju kampanje “Ono što doista jesam”.

Pred žiri je bio postavljen zahtjevan zadatak, a odličan odaziv samo je otežao situaciju. Nakon velikog broja pregledanih prijava pristiglih iz cijele Hrvatske, žiri sastavljen od renomiranih modnih stručnjaka je u predselekcijskom krugu odabrao pet finalistica – Antonela Pripuz, Antonia Knežević, Kristina Čuljak, Monika Čataković i Lucija Slivar.

One su se još jednom predstavile u ponedjeljak  na završnom eventu u Showroom-u  Hippy Gardena.Pobjednici natječaja Luciji Slivar ovo je jedinstveno iskustvo koje joj može pomoći u prvim koracima profesionalnog modelinga.

Svoju prvu modnu priču započet će pozirajući istaknutom modnom fotografu Šimi Eškinji za ekskluzivni modni editorijal. Luciju čekaju nova iskustva i nezaboravni trenuci u modnom svijetu, a sve zahvaljujući priči koju su pripremili Hippy Garden i dm.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here