Spektakularna milenijska fotografija ispred Lidlove trgovine

112

milenijska fotografija - lidl- tour of croatiaDanas je kroz Novi Vinodolski prošla utrka Tour of Croatia, međunarodna etapna biciklistička utrka koja se održava od 19. do 24. travnja 2016. na trasi podijeljenoj u 6 etapa duž jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske. U ovom povodu, Grad Novi Vinodolski, Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog i Lidl Hrvatska ovaj su događaj pozdravili na atraktivan način – okupivši stanovnike Novog Vinodolskog uz već poznatu trasu utrke na dijelu državne ceste D8, Kružni tok, te ih na parkiralištu Lidlove trgovine posložili u obliku slova N O V I V I N O D O L S K I, formirajući spektakularnu milenijsku fotografiju.

U milenijskoj fotografiji sudjelovalo je 500 ljudi – djelatnici Gradske uprave Grada Novog Vinodolskog, učenici i nastavnici OŠ Ivana Mažuranića, brojne lokalne i regionalne humanitarne udruge i ustanove te Lidlovi zaposlenici.

Okupljeni su bili odjeveni u zelene majice i kape, pa se na taj način obilježio i Međunarodni dan planeta Zemlje, a Lidl Hrvatska sa zadovoljstvom se uključio u ovu akciju Grada Novog Vinodolskog i Turističke zajednice Grada Novog Vinodolskog.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here