TimoCom: Fleksibilnost uz sigurnost

53

timocomTvrtka TimoCom poznata je kao pružatelj IT usluga u prijevozničkoj branši i aktivna je u cijeloj Europi. Kao sudionici logističkog lanca najvažnije je biti fleksibilan i brzo reagirati i baš se zbog toga sve više poduzeća oslanja na najveću europsku transportnu platformu tvrtke TimoCom.

Uz više od 110 000 korisnika koji dnevno postavljaju do pola milijuna ponuda tereta i utovarnih prostora, vjerojatnost pronalaska odgovarajućeg posla je velika. Nakon sklapanja posla, važna je pouzdanost poslovnog partnera i zaštita vlastitih podataka.

Iz tog razloga tvrtka TimoCom kao standard nudi sigurnosnu mrežu “TimoCom Secure” koja se sastoji od nekoliko razina: pristup za nove klijente, siguran pristup softveru, tehnička sigurnost, sigurnost podataka i vlastiti inkaso servis za naplatu potraživanja

TRANSPARENTNOST PREKO SIGURNOSNE MREŽE
Kada je riječ o transportu vrijedne robe, vrijedi sljedeće: povjerenje je dobro, ali kontrola je bolja. Otpremnička poduzeća uvijek rado žele znati gdje im se nalazi teret. Zakašnjele ili nedostavljene pošiljke robe vuku negativne posljedice.

Upravo tu na snagu stupa rješenje za praćenje TC eMap® tvrtke TimoCom: Korisnici više ne moraju nagledati razne telematske aplikacije, oni sada imaju istovremeni pregled različitih sustava telematike.

Ako je nalogoprimac aktivirao praćenje svojih vozila za nalogodavca, nalogodavac ima mogućnosti pratiti svoj teret. Transparentnije od ovoga ne može. Nadalje, tržišni lider redovito surađuje s udrugama, osiguranjima i policijom po pitanju sigurnosti te prosljeđuje informacije u obliku kontrolnih popisa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here