U svih 89 Lidlovih trgovina diljem Hrvatske iste cijene

lidl-jedna zemlja,jedna cijenaLidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nedavno je ponovno započeo kampanju “Jedna zemlja, jedna cijena” čija je poruka kratka i jasna – cijene proizvoda u svih 89 Lidlovih trgovina diljem Hrvatske su identične.

Bez obzira na to jeste li kod kuće, na godišnjem odmoru ili na putovanju, vama najbliži Lidl ima iste cijene istih artikala na području cijele Hrvatske, neovisno o transportnim troškovima.

Lidlove trgovine danas se nalaze u svakom dijelu Lijepe Naše, od Osijeka do Zagreba, od Pule do Dubrovnika pa sve do otoka Brača i Lošinja, a Lidl je nedavno započeo i s novim, modernim konceptom gradnje i uređenja trgovina.

Lidl ove godine u Hrvatskoj obilježava 10 godina poslovanja, a od početka posluje poštujući načelo da za cijelu zemlju vrijedi ista cijena, upravo kako bi kupci diljem Hrvatske uživali u kvaliteti po povoljnim cijenama jednako.

Lidlov cilj je kupcima nuditi svakodnevno svježe proizvode najbolje kvalitete po najpovoljnijim cijenama te kupnju učiniti što jednostavnijom i ugodnijom.

Jedna zemlja, jedna cijena.

PROMO   

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *