Nabava.net nagrađuje: preuzmi aplikaciju i osvoji Apple iPhone SE

189

nabava_cover_jpgPovodom 15 godina postojanja i izlaska mobilne aplikacije, Nabava.net nagrađuje vjerne korisnike.

Svi koji preuzmu mobilnu aplikaciju, dostupnu za Android i iOS uređaje te točno odgovore na postavljeno pitanje, dobivaju mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

1 x Apple iPhone SE 16 GB
1 x Chromecast II
3 x Nabava.net poklon paket (PowerBank, USB, majica, ruksak)
50 x ostale nagrade

Nakon što preuzmete aplikaciju, na početnoj stranici će vam se pojaviti nagradna igra. Sve što trebate napraviti je pritisnuti na nju i potom odgovoriti na nagradno pitanje.

Prva nagrada je iPhone SE s unutarnjom memorijom 16 GB. Najnoviji je to model iz Apple radionice koji u manjim dimenzijama donosi moć najboljeg modela do sada, iPhone 6.

iphone seDruga nagrada je Google Chromecast 2. Ovaj media streamer od svakog će televizora napraviti SMART tv, a kompatibilan je i s drugim uređajima koji podržavaju HDMI ulaz. Chromecast 2 dolazi s mnoštvom aplikacija i omogućuje da svoje omiljene sadržaje pogledate na velikom ekranu bez potrebe za povlačenjem kabela po cijeloj sobi.

Kao utješne nagrade pronaći ćete prijenosne punjače, majice, USB stickove i ruksake. Nagradna igra ostvarena je u suradnji s trgovinom Links. Pravila nagradne igre pogledajte na sljedećem linku.

Ako još niste, brzo skinite aplikaciju Nabava.net jer novi iPhone možda čeka baš na vas.

1 COMMENT

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here