Najoštrija ponuda njemačke kvalitete CS Solingen noževi – samo u Billi

62

BILLA_Solingen4Od 19. svibnja 2016. godine u Billi počinje nova kampanja vjernosti kroz koju kupci dobivaju dodanu vrijednost pri obavljanju svake kupovine te mogu ostvariti popust i do 65% na program noževa vrhunske Solingen kvalitete.  

Svi znamo kako je dobro imati kvalitetan i oštar nož prilikom pripreme omiljenih jela – zato smo Billa kupcima osigurali “Najoštriju ponudu njemačke kvalitete” uz dodatnu preporuku hrvatskog chefa, Ivana Pažanina.

U ponudi se nalaze razne vrste Solingen noževa CS Shikoku izrađenih od visokokvalitetnog čelika s granitnon oštricom i ergonomski oblikovanim gumiranim ručkama te dodatni pribor.

Tradicija proizvodnje noževa seže u daleku 1829. godinu, a liniju CS Shikoku noževa odlikuju vrhunske performanse rezanja i visoka otpornost na koroziju koje će zadovoljiti i najzahtjevnijeg kuhara.

Od 19.5. do 27.7.2016. prigodom obavljanja svakodnevne kupovine u Billa supermarketima kupci za svakih potrošenih 25 kn dobivaju naljepnicu, a već uz samo 10, od ukupno 15, naljepnica mogu kupiti jedan ekskluzivan CS proizvod već od 34,49 kn.

Uz naljepnice moguće je ostvariti popust i do 65% za kupovinu noževa i pribora. Naljepnice se lijepe na kartice, a pravilno popunjene kartice mogu se do 3.8.2016. (ili do isteka zaliha) zamijeniti za popust na kupovinu noževa i pribora na blagajnama Billa supermarketa. Vrhunsku kvalitetu CS Shikoku noževa prati i jamstvo u trajanju od tri godine.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here