SUMT potpisao Sporazume o poslovnoj suradnji s partnerima

161

IMG_0594Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske je potpisao Sporazume o poslovnoj suradnji s partnerima. Novim Sporazumima napravljen je značajan iskorak u uvjetima koje će participirati članice Saveza.

Osim uvjeta povoljnije kupovine i nabave proizvoda dobavljači će pratiti članice Saveza putem niza aktivnosti, poput akcijskih ponuda, trajno niskih cijena, marketinških potpora, te programom dostave roba.

S ključnim partnerima s kojima je Savez potpisao Sporazum, a koji su prepoznali snagu i kvalitetu malih trgovaca, omogućeno je članicama putem zajedničke suradnje s dobavljačima ostvariti ciljeve povećanja prodajnih rezultata. Potpisani Sporazumi malim trgovcima omogućuju kvalitetniju, konkurentniju i jeftiniju nabavu.

Danas Savez broji 153 članice s 215 prodajnih mjesta, a zapošljavaju preko 500 djelatnika, te su respektabilan partner u području male trgovine. Savez čine Udruga trgovaca Zagreba, Udruga trgovaca Rijeka i Udruga trgovaca Međimurja.

logo1 sumtPredsjednik Saveza Robert Fućak naglasio je da je strateški cilj Saveza postizanje dobrih uvjeta kod dobavljača, te je to ujedno i preduvjet koji daje mogućnost malim trgovcima da postanu konkurentniji, a što je i pretpostavka za objedinjavanje i jedinstvo svih malih trgovaca koji se nalaze i rade u Hrvatskoj.

“Konkurentnost na području male trgovine neće biti moguća dok se mali trgovci ne povežu i okrupne, te zajedničkim nastupom prema proizvođačima i dobavljačima dođu do kondicija koje će im omogućiti konkurentnost, a koju ne mogu postići samostalno bilo na razini pojedinca ili na razini udruga koje djeluju samostalno”, naglasio je predsjednik Saveza Robert Fućak.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here