Vivera novi dobitnik certifikata Poslodavac Partner

246

Tvrtki Vivera na svečanoj je dodjeli prvi puta uručeno prestižno priznanje certifikat Poslodavac Partner koje se dodjeljuje organizacijama za kvalitetno upravljanje ljudskim potencijalima.

CEP_Aleksandar Zemunic, Danko Podoreski i Darko BaljakNajbolji rezultat Vivera je ostvarila u području Rada, motivacije i nagrađivanja, te se istaknula izvrsnim praksama procjene radnog učinka zaposlenika koji je jasno povezan sa sustavom nagrađivanja i razvoja ljudi. Vivera svojim zaposlenicima nudi brojne novčane i nenovčane beneficije, a poseban naglasak stavlja i na društveno odgovorno poslovanje.

Tvrtka njeguje kulturu inovativnosti, suradnje, preuzimanja odgovornosti i otvorenu dvosmjernu komunikaciju sa svojim djelatnicima.

Direktor Vivere, Darko Baljak te Voditelj pravnih poslova, Danko Podoreški, primili su Certifikat od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke Selectio koja dodjeljuje certifikat.

“Nastojimo stvoriti ugodnu i poticajnu radnu okolinu, te kroz ulaganja u profesionalni razvoj naših kadrova učiniti ovu tvrtku poželjnim poslodavcem za cijeli život. Svijest o činjenici da su zaposlenici naša snaga i pokretači razvoja, omogućuje nam da ih usmjerimo u područja djelovanja koja ih zanimaju, te da na taj način daju najbolje od sebe i pridonesu razvoju cijele kompanije”, izjavio je Darko Baljak, Direktor Vivere.

“Pokušavamo biti drugačiji i u tome uspijevamo. Naša korporativna kultura potiče otvorenost, nekonvencionalnost i inovativnost koju adekvatno nagrađujemo. Poticanjem zaposlenika stvaraju se nove ideje i procesi koji Viveri daju konkurentnu prednost na tržištu. Usmjerenost na kvalitetu u svim područjima djelovanja potiče nas na razvoj kako naših proizvoda, tako i zaposlenika, što konstantno potvrđujemo kroz dobre poslovne rezultate”, izjavio je Danko Podoreški, Voditelj pravnih poslova.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here