Peta dm ženska utrka na zagrebačkom Bundeku

89

dm zenska utrka 2015U subotu 11. lipnja, s početkom u 17:00 sati na Bundeku  održat će se peta dm ženska utrka i babybonus utrka za najmlađe. Trkačice mogu sudjelovati u dvije utrke: rekreativnoj na 2,1 kilometra i natjecateljskoj na 6,3 kilometra.

Prve trkaće korake moći će napraviti i djeca do 6 godina u babybonus utrci.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem terminala u bilo kojoj prodavaonici dm-a do 11. lipnja zamjenom 25 bodova za dm babybonus utrku te zamjenom 50 bodova za rekreativnu ili natjecateljsku dm žensku utrku. Prijave su moguće i na sam dan utrke uplatom na štandu Udruge Crveni nosovi koji će se nalaziti u akreditacijskoj zoni.

Deset najbržih sudionica natjecateljske utrke osvojit će nagrade, a najbrža natjecateljica osvojit će vikend u Termama Tuhelj, darovnu karticu dm-a od 3.000 kuna i druge vrijedne nagrade i poklon pakete. Nakon dodjele nagrada najbržima, sve sudionike utrka i posjetitelje Bundeka zabavljat će grupa Colonia čiji je koncert na rasporedu u 21:00 sati.

Prošle je godine više od 2.600 žena sudjelovalo u dm ženskoj utrci i više od 600 najmlađih trkačica i trkača trčalo je u dm babybonus utrci. I ove godine, sve sudionice dm ženske i babybonus utrke dm će za zdrave odluke nagraditi majicom i poklon paketom.

Raspored:
17:00 – Akreditiranje za utrke
18:30 – Start dm babybonus utrke (300 m)
19:00 – Start rekreativne dm ženske utrke (2,1 km)
19:30 – Start natjecateljske dm ženske utrke (6,3 km)
20:00 – Dodjela nagrada najbržim natjecateljicama

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here