Auro Domus Grupa otvara tobacco shopove

18

Auro Domus Grupa, poznata kao vodeća hrvatska grupacija u djelatnostima otkupa i prodaje zlata te najveći domaći lanac mjenjačnica, za svoje je klijente osigurala i nove usluge u poslovnicama na najfrekventnijim lokacijama.

auro-domus-tobacco-shop-midiNaime, krajem svibnja i početkom lipnja otvorene su prve poslovnice koje nose oznaku Tobacco Shop, opremljene standardnim asortimanom trafika – duhanom, tiskom, pićima, grickalicama i suvenirima, i to u Matuljima, na glavnoj ulici uz kavanu Beto, Lovranu, uz autobusnu stanicu preko puta općinske zgrade, Puli na rivi i Vrbovcu na vrhu korza. Uskoro se očekuje otvaranje trgovina u Šibeniku, Splitu i zagrebačkoj Dubravi.

U širenje svoje prodajne mreže Auro Domus Grupa iz Kastva krenula je iz regije u kojoj joj je sjedište – Opatijske rivijere odnosno Liburnije, a prema planovima do kraja godine bi se trebala proširiti na čitavu Hrvatsku s ambicijom da se pozicionira kao treća prodajna mreža po veličini, iza Tiska i iNovina.

Uz uslugu Tobacca koji je zasad dostupan u manjem broju poslovnica, više od 170 lokacija Auro Domusa u svibnju su postale “punktovi” za predaju i preuzimanje paketa iz distribucije tvrtke Overseas Express, koja u partnerstvu s Auro Domusom osigurava kvalitetnu i cjenovno konkurentnu uslugu na prostoru čitave zemlje. (poslovnipuls.com)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here