Cargo-partner gradi drveni logistički centar u Austriji

63

Internacionalna prijevoznička i logistička kuća cargo-partner dodaje u svoju ponudu održivi logistički centar, ukupnog kapaciteta od 25000 paletnih mjesta smještenog u krugu centrale u blizini Bečke zračne luke.

Scargo-partner_warehousing_03 obzirom na povećan volumen pošiljaka koje prolaze kroz centralno skladište u Austriji, cargo-partner povećava svoje kapacitete izgradnjom novog skladišnog prostora, energetski učinkovitog, baziranog na građevnom materijalu drvetu. Završetak radova planiran je za ljeto 2017.

Upotreba drva kao glavnog građevnog materijala omogućava kontrolu temperature između 15 °C – 25°C, konstante vlage od 70 %, niske operativne troškove i značajno smanjenje emisije CO2.

Održiva arhitektura počinje s odabirom materijala: ova konstrukcije bit će izgrađena od svih elemenata koji su proizvedeni s niskom emisijom ugljika.

Skladište nudi 25000 paletnih mjesta, na podu i u regalima, te veliki prostor za komisioniranje robe. Cilj ovog projekta je postupan prelazak na održivu arhitekturu, te učinkovitiju manipulaciju većim obujmom pošiljaka.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here