Heineken Srbija planira uložiti 15 milijuna eura u Zaječarsku pivaru

55

heineken-srbija-boca-midiIz Heinekena Srbija priopćio je da u naredne dvije godine planiraju ulaganje od 15 milijuna eura u Zaječarsku pivaru, koja posluje u okviru Heinekena u Srbiji.

U priopćenju je navedeno da je od 2008. godine, od kada Zaječarska pivara posluje u okviru kompanije Heineken Srbija, u ovu pivovaru uloženo je 23 milijuna eura, a trenutno je u tijeku proces daljnje rekonstrukcije i revitalizacije pivovare.

Zaječarsku pivaru, posjetio je ambasador kraljevine Nizozemske u Srbiji Henk Van den Dol kako bi se upoznao s radom i tehnološkim procesima pivare te kako bi razgovarao s predstavnicima kompanije o daljoj suradnji i ulaganjima.

Van den Dol je izrazio zadovoljstvo suradnjom s ovom kompanijom i istaknuo da je ponosan na poslovanje i dostignuća Heinekena u Srbiji i Zaječarske pivare u dostizanju visokih tehnoloških i ekoloških standarda u proizvodnji.

Heineken ima 73.000 zaposlenih, a kompanija posluje sa 167 pivovara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja. U Srbiji, kompanija Heineken posluje u dvije pivovare, u Zaječaru i Novom Sadu. (marketnetwork.rs)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here