Limitirana kolekcija “Denim Divine” by Catrice

56

DenimDevine-limitirana kolekcijaJeans – živa modna legenda! Od robusnih radničkih hlača 19. stoljeća do današnjeg svakodnevnog look-a u omiljenim trapericama. Jeans se oduvijek prilagođavao suvremenim pokretima kroz zadnjih 50 godina i postao je jedan od must-have odjevnih predmeta.

Niti jedna druga tkanina nije toliko svestrana i upotrebljavana kod dizajnera kao traper. Slike s modnih pista proljetnih kolekcija pokazuju da su kombinezoni, uske traper haljine u kombinaciji s plavim traperom trend sezone.

Nova Limitirana kolekcija “Denim Divine” by Catrice kompletira look s odgovarajućim kozmetičkim proizvodima. Naglasak je na elegantnom, rozo-zlatnom pakiranju s atraktivnim brončanim proizvodima kao i na širokom spektru paleta boja koje se protežu od ponoćno plave do nježne boje kože, te smeđe s naglašenim crvenim I koraljnim nijansama.

“Denim Divine” by Catrice kolekcija sadrži paletu sjenila za oči, tekući tuš za oči, rumenilo, bronzer, lak za nokte i Luminous Lip Gloss sjajilo za usne.

Cijela kolekcija će biti dostupna na prodajnim mjestima dm-a sredinom lipnja do isteka zaliha.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here