Nove Nestlé Fitness Delice žitarice – ukusni i hranjivi hrskavi jastučići s cjelovitim zrnom

80

Nestle Fitness DELICE ChocolateNestlé je proširio svoju ponudu žitarica za doručak s ukusnim i hranjivim hrskavim jastučićima s cjelovitim zrnom Nestlé Fitness Delice, koji dolaze u dvije varijante – s čokoladnim i voćnim punjenjem.

Nestlé Fitness Delice žitarice za doručak idealan su izbor za hranjiv i ukusan početak dana jer su napravljene od cjelovitog zrna pšenice, sadrže vitamine i minerale uključujući kalcij i željezo te su izvor vlakana.

Mnogi nutricionisti ističu doručak kao osnovni postulat pravilne prehrane i najvažniji obrok u danu.

Stoga kao dobar izbor za doručak preporučuju odabir između raznolikih žitarica od cjelovitog zrna. Na ovaj način prehrana se obogaćuje dodatnim hranjivim tvarima – ugljikohidratima i biljnim bjelančevinama te vitaminima i mineralnim tvarima sadržanima u opni cjelovitog zrna.

Nestle Fitness DELICE Red FruitOsim toga, prema novim smjernicama o pravilnom načinu prehrane nazvanima Moj Tanjur (MyPlate), preporuka je da cjelovitim žitaricama bude ispunjena 1/4 tanjura odnosno uobičajenog obroka. Osim što se naslanjaju na temeljne postulate pravilne prehrane, nove smjernice naglašavaju važnost uživanja u jelu, izbjegavanje velikih serviranja te uvrštavanje više različitih boja u serviranje jela.

Nestlé će i dalje nastaviti osluškivati potrebe svojih potrošača te razvijati proizvode koji su istovremeno ukusni i hranjivi.

Povećanje udjela cijelog zrna, smanjenje udjela soli i šećera te obogaćivanje proizvoda vitaminima i mineralima samo su neka od nastojanja kojima kompanija podržava zdrave životne navike svojih potrošača.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here