Novi hipermarket Tommy u Primoštenu

94

tommy-primostenTrgovački lanac Tommy otvorio je novi hipermarket u Primoštenu.

Riječ je o 188. prodavaonici ovog splitskog trgovca koja raspolaže ukupnom prodajnom površinom od 1.100 m2, a u sklopu prodajnog objekta otvorena su i 32 nova radna mjesta.

Kroz poslovanje dugo već 24 godine Tommy, kao kompanija koja je u stopostotnom domaćem vlasništvu, dodatno doprinosi razvoju nacionalnog gospodarstva ponudom u kojoj dominiraju hrvatski, vrhunski, autohtoni proizvodi.

Sve kupce hipermarketa Tommy, osim vrhunskih delikatesa i bogate gastronomske ponude, zasigurno će oduševiti dnevno svježi proizvodi: meso, riba, voće, povrće, kruh i pekarski proizvodi.

Pored hipermarketa u ponudi je i pekarnica ”Bobis” sa 60 godina tradicije proizvodnje pekarskih proizvoda, te suvremeno opremljen caffe bar. Posjetiteljima je na raspolaganju prostrano besplatno moderno parkiralište sa 77 besplatnih parkirnih mjesta plus dodatna četiri mjesta za vozila invalida.

tommy-primostenNovi hipermarket Tommy nalazi se na lako dostupnoj lokaciji u Primoštenu, pored nove ambulante, na adresi Kamenar 2 F. Svim Primoštencima i njihovim gostima hipermarket će biti na usluzi svaki dan od 7 do 22 sata.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here