U Zagrebu održano finale 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju

66

ziri-prvenstvo-u-rostiljanju-pikNezaboravno druženje na 5. Prvenstvu Hrvatske u roštiIjanju uz PIK Vrbovec, održalo se u subotu na Bundeku uz besplatan koncert klape Kampanel i Mladena Kosa, a u nedjelju veliko finale Zlatnog ćevapa na Jarunu uz grupu Vigor.

Nakon kvalifikacija na Bundeku, gdje je pobjedu odnijela simpatična ekipa “Kumovi i prijatelji“, na Jarunu je dodijeljen Zlatni ćevap borbenoj ekipi “Gušti Zagore”  iz Kaštela.

Uz podršku brojnih navijača u subotu na Bundeku , ekipa “Kumovi i prijatelji” pripremila je savršene ćevapčiće, ražnjiće, vratinu, junetinu i pljeskavice te postala posljednji finalist 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Za sobom su ostavili “3 mušketira” Damira Folnegovića, “HM” Miljenka Miljevca iz Velike Gorice, domaće “Los Chupacabros” Tvrtka Kračuna, “Vučine Apostole” Marija Gojevića, te “U. B. O. C.“ Romana Šalindrije.

Unatoč kiši vatreno je bilo i u finalu na Jarunu, gdje se odvijala prava borba na roštiljima natjecatelja ovogodišnjeg natjecanja. Borba je bila tijesna do posljednjeg trenutka i odluke gastro žirija, koji je konačno dodijelio 186 bodova “Guštima Zagore”, a samo dva boda manje drugoplasiranima “Veselim Istrianima”. Treće mjesto osvojila je ekipa “Valpovački kotlić”. Kao i sva ostala natjecanja i finale je završilo u izvrsnoj atmosferi uz brojne posjetitelje i goste.

Martina i pobjednici5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju odvijalo se pod generalnim pokroviteljstvom PIK Vrbovca, a o pobjednicima je odlučivao gastro žiri na čelu s akademikom kulinarstva Brankom Ognjenovićem, te Dario Lide iz kulinarskog studija Majstor kuhar i Marko Lučić iz PIK Vrbovca.

Za dobro raspoloženje tijekom roštiljada bila su zaduženi voditelji događanja Zoran Pribičević i Martina Validžić, a svi posjetitelji mogli su uživati u delicijama iz bogatog grill asortimana – Volim roštilj.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here