Gebrüder Weiss novi logistički partner tvrtke Bauhaus

107

gebruder-weiss-kamioni-logistikaOd početka svibnja Gebrüder Weiss kupcima tvrtke Bauhaus isporučuje rubu naručenu preko interneta. Ovo znači angažman približno 70 kamiona dnevno koji isporuke obavljaju unutar 24 sata u čitavoj Hrvatskoj.

Radi ubrzanja i veće učinkovitosti procesa, Gebrüder Weiss je preuzeo i njihovu skladišnu logistiku.

“Nakon uspješnog početka, očekujemo daljnju suradnju s tvrtkom Bauhaus. Zajedno težimo istom cilju, a to je izvrsnost usluge i potpuno zadovoljstvo kupaca“, rekla je Barbara Bujačić-Husinec, direktorica poslovanja tvrtke Gebrüder Weiss za Hrvatsku.

Proizvodi za profesionalce traže i profesionalnu logistiku Bauhaus je jedan od najvećih lanaca “Uradi sam” prodajnih centara u Europi. Tvrtka od 2000. posluje u Hrvatskoj, gdje trenutačno ima osam poslovnih centara s približno 700 zaposlenika.

Raspon artikala obuhvaća široki raspon kvalitetnih proizvoda za radionice, dom i vrt, koji se konstantno nadopunjuje. “Bauhaus nudi asortiman profesionalnih proizvoda i širok spektar usluga, kojima pojednostavljuje rad majstorima, obrtnicima i privatnim kupcima. U ovo je uključena i pouzdana i prvoklasna logistika. U tvrtki Gebrüder Weiss pronašli smo pravog partnera za ovakav pristup”, rekla je Đurđa Hađur, direktorica tvrtke Bauhaus.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here