Hrvatski Telekom podržao treće startup natjecanje Idea Knockout

54

idea-knockout-2016Hrvatski Telekom kao tehnološki lider u regiji snažno podržava razvoj startup zajednice na našem podneblju te će kao generalni pokrovitelj sudjelovati i na nadolazećem Idea Knockoutu 2016, najuzbudljivijem regionalnom natjecanju tehnoloških ideja koje će se održati u četvrtak, 29. rujna 2016. u zagrebačkom Kinu Europa s početkom u 10, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Čak 20 timova s fantastičnim tehnološkim idejama tako će odmjeriti snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu boreći se za glavnu nagradu, putovanje za dva pripadnika tima u Las Vegas na najveći svjetski sajam novih tehnologija, glasoviti CES. Osim putnih troškova, pobjednički tim će osvojiti i izlagački štand na CES-u 2017 koji će se u Las Vegasu održati od 5. do 8. siječnja 2017.

Idea Knockout odražava se po treći put, nakon što je na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu odnio Streaming Solutions, a prije dvije godine DivIT s projektom Mash.me. S oba startupa Hrvatski Telekom surađivao je na različitim projektima, a pobjednicima i najboljim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja nudi priliku za razvoj putem svojih programa. Nakon nastupa na CES-u oba pobjednička startupa zabilježila su svjetski uspjeh, ostvarivši brojne kontakte i narudžbe upravo tijekom svojeg predstavljanja globalnoj publici u Las Vegasu.

Raspored događanja objavljen je na internet stranicama, a svečanost proglašenja pobjednika održat će se u četvrtak, 29. rujna 2016. u 16.30 sati u Kinu Europa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here