Podravki priznanje za najbolje Odnose s investitorima

45

capital-markets-podravka-midiNa velikoj svečanosti CEE Capital Markets Awards održanoj u Varšavi, Podravka je osvojila nagradu za najbolji Odnose s investitorima u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Nagrada je dodijeljena od strane stručnog žirija koji se sastojao od internacionalnih institucionalnih investitora fokusiranih na regiju Srednje i Istočne Europe te od predstavnika regionalnih tržišta kapitala.

“Podravka kontinuirano radi na izgradnji kvalitetnih odnosa s investitorima i unapređuje komunikaciju i odnose prema postojećim, ali i potencijalnim investitorima na dnevnoj razini. Kao i u svemu, težimo usvajanju najboljih standarda koji se primjenjuju i izvan granica CEE regije te ih prilagođavamo i razvijamo u cilju povećanja atraktivnosti ulaganja ne samo u dionice kompanije već i čitave regije. Pozitivne reakcije domaćih i stranih investitora s kojima se susrećemo, kao uostalom i ova nagrada, potvrđuju da smo na dobrom putu”, tim je povodom rekla članica Uprave Iva Brajević.

Događaj je okupio više od 200 gostiju, uključujući međunarodne, institucionalne investitore te top menadžment izlistanih kompanija u regiji Srednje i Istočne Europe. CEE Capital Markets Awards ima za cilj promovirati regiju Srednje i Istočne Europe kako bi se globalni investitori odlučili na ulaganje u najbolje regionalne kompanije.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here