Prva prodavaonica dm-a s dječjom odjećom

178

Od 1. rujna dm u svoju ponudu po prvi put uvodi odjeću za djecu koja će biti dostupna ekskluzivno u prodavaonici dm-a u zagrebačkom City Centeru one West. Dječja odjeća dm-ovih robnih marki Alana i Pusblu namijenjena je djeci do 4 godine, a satkana je od prirodnih materijala.

Ivana Maric, Ines PreindlPrilikom proizvodnje dječje odjeće vlastite marke dm veliku važnost pridaje odabiru visokovrijednih sirovina, što kod proizvoda marke Alana potvrđuje Gots certifikat (Global Textile Standard), a kod Pusblu proizvoda pečat Oeko-Tex. Gots je vodeći svjetski standard za organski pamuk koji jamči najbolju kvalitetu tekstila iz kontroliranog biološkog uzgoja. dm kvalitetu potvrđuje godišnjim kontrolama svih pogona koji sudjeluju u proizvodnji.

U proizvodnji marke Alana koristi se ekološki uzgojen pamuk koji se gnoji samo prirodnim gnojivom, a korov se odstranjuje ručno. Zahvaljujući procesu uzgoja, vlakna organski uzgojenog pamuka su jača i mekša, što znači da su proizvodi mekši i trajniji.

Kvalitetu i kreativni dizajn proizvoda marke Alana i Pusblu opipali su i voditeljice Ana Miščević, Anja Alavanja, Ines Preindl i Sanja Čeliković te pjevačica Ivana Marić, rukometaš Zlatko Horvat i arhitektica Mirjana Mikulec.

“Za nas u dm-u dječja odjeća je više od tekstila jer smo svjesni da mora štititi djecu i biti suputnik u njihovom zdravom odrastanju i igranju. Zato koristimo najbolje materijale iz održivih izvora koji istovremeno štite djecu i okoliš, a kao i sve naše vlastite marke, marke Alana i Pusblu jamče najbolji omjer kvalitete i cijene”, izjavila je Roberta Kukovičić, menadžerica za asortiman iz dm-a.

Iza imena dm marki Alana i Pusblu kriju se proizvodi poput kapica, rukavica, bodyja, donjeg rublja, pidžama, hlača i majica za novorođenčad i djecu do 4 godine. Proizvodi su testirani kako bi uslijed učestalih pranja u perilici zadržali boju i oblik, a u proizvodnji se koriste materijali otporni na trganje i rastezanje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here