Završni, peti čin najboljeg uličnog festivala u Hrvatskoj

71

rijeka-food-festivalVaraždin, Zadar, Zagreb i Rijeka bili su domaćini Croatia Food Festivala, a od 23. i 24. rujna 2016. ta privilegija pripast će Puljanima, jer će se na Narodnom trgu održati prvo izdanje Pula Food Festivala powered by Billa.

Indijske samose, brudet od hobotnice, sendviči Arepa, ham steak od 700 grama, tzatziki janjetina, lugwich sendviči, gyoze, palačinke Poffertjes na bazi heljdinog brašna samo su dio gastro ponude koja očekuje sve one koji posjete Narodni trg u Puli i prvo izdanje Pula Food Festivala powered by Billa.

Ako se još zna da će u Puli jela predstaviti i jedan od najboljih hrvatskih kuhara Andrej Barbieri, da će neizostavni dio festivala biti i nedavna pobjednica Masterchefa Lana Klingor Mihić, koja je ujedno i organizatorica festivala, da će u Asia kutku kuhati Iva Pehar, pobjednica Masterchefa, te Ricardo Luque, koji će predstaviti svoje venezuelanske sendviče Arepa, onda je jasno da Pulu očekuje mirisan i nezaboravan gastro vikend.

Pula Food Festival powered by Billa nastavak je uspješnog putovanja kroz hrvatske gradove i želja da se po uzoru na velike svjetske i europske metropole organizira festival ulične hrane koji će svojom ponudom i sadržajem potvrditi kvalitetu i raskoš hrvatske gastro scene. Varaždin, Zadar, Zagreb i Rijeka, s više od 20.000 posjetitelja, potvrdili su da novi gastro izazovi imaju svoje obožavatelje, a nema sumnje da će i u Puli svi ljubitelji dobre hrane doći na svoje i iskusiti jedinstvenu i malo drugačiju kulinarsku ponudu. Kao i na dosadašnjim festivalima, glavni koncept Pula Food Festivala jest vrhunska gastro ponuda, jer je dobro poznato da vrhunska hrana stvara pozitivno ozračje. A za najbolji doživljaj hrane pobrinut će se mesna industrija braće Pivac i Kotany začini.

rijeka-food-festival_2_1Neodoljivo gastro iskustvo građani će moći potražiti i u jedinstvenom pivu Amstel Premium Pilsener, vrhunskom lageru uravnoteženog i punog okusa u čiju je proizvodnju uloženo mnogo znanja i vremena. Amstel nas podsjeća da u ovome brzom svijetu ponekad treba zastati i uzeti malo vremena za prave stvari poput kvalitetnog uživanja u pivu s dragim osobama. Jamnica, koja odlično ide uz svaki obrok, imat će svoj poseban kutak na kojem će svi posjetitelji moći osjetiti snagu Jamničinih mjehurića i doživjeti najbolju gaziranu mineralnu vodu Europe u njezinoj punoj ljepoti.

Uz iće i piće, Pula Food Festival powered by Billa svima će između 10 i 22 sata na Narodnom trgu donijeti i mnoštvo dobre zabave, iznenađenja, nagradnih igara, a posjetitelji će imati priliku kući otići s vrijednim poklonima. Stoga ne propustite Croatia Food Festival, dođite na Narodni trg i uživajte u mirisima i okusima koji će vas osvojiti na prvu i donijeti mnogo pozitivnih gastro užitaka o kojima ćete još dugo govoriti.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here