Otvorene prijave za “Ready, steady, code! 3.0”

88

ready-steady-code03Treću godinu za redom Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu te tvrtka Asseco SEE iz Zagreba zajedničkim snagama organiziraju programersko natjecanje “Ready, steady, code!” koje je ove godine postalo članom “Major League Hacking (MLH)”, čime je postalo prvo natjecanje u Hrvatskoj koje je primljeno u tu međunarodnu ligu.

Službena studentska hackathon liga MLH godišnje okuplja preko 200 natjecanja inspiriranih inovacijama koja njeguju zajedništvo i podučavaju više od 65.000 studenata diljem svijeta vještinama računalnih znanosti.

“Ready, steady, code!” je studentsko natjecanje u kojem sudionici pokazuju svoje znanje i vještine razvoja programskih proizvoda. Natjecanje traje intenzivnih 24 sata tokom kojih natjecatelji rješavaju zadani problem, nakon čega svoje rješenje prezentiraju stručnom žiriju koji se sastoji od stručnjaka iz privrede i akademske zajednice.

Ukupan fond nagrada iznosi 20.000 kuna (nagrada za 1. mjesto iznosi 10.000 kn, za 2. mjesto 6.000 kn, a za 3. mjesto 4.000 kn), a za njih će se boriti čak 15 timova.

Više informacija o natjecanju dostupno je na internetskim stranicama RSC-a

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here