Robotska kosilica Husqvarna ostvarila snove za devet travopazitelja

87

husqvarna-robotska-kosilicaNema puno stvari koje možete prepustiti drugima da odrade za vas, a da ste pritom sigurni da će posao obaviti baš kako treba. Košnja trave može biti jedna od takvih stvari, uz robotsku kosilicu Automower.

Tiha i učinkovita, ona radi dok vi uživate, a rezultat je savršeno pokošen travnjak. Zvuči nemoguće? Nije. Uvjerili su se u to finalisti nagradnog natječaja u kojem je Husqvarna tražila 10 novih travopazitelja koji su tijekom pet mjeseci testirali robotsku kosilicu i pritom snimali kreativne, edukativne i atraktivne video materijale o svom iskustvu s Automowerom koje su dijelili na svojim društvenim mrežama i na stranici Travopazitelj.com.

Za svoj su trud i rad travopazitelji i nagrađeni – Husqvarna Automower® vrijedan 11.000 kuna ostao im je u trajnom vlasništvu.

Za testiranje robotske kosilice prijavilo se gotovo 500 vlasnika travnjaka iz svih dijelova Hrvatske, a odabranih 10 travopazitelja: Boris Kos, Sanja Curl, Domagoj Ostović, Paulo Bašić, Anamarija-Milena Krpeta, Miroslav Sačer, Darko Novak, Dejan Juranić, Dražen Stojčić te Tomislav Stepanić koji se nakon par zadataka povukao, tijekom pet mjeseci dobivalo je zadatke kojima su morali prikazati sve karakteristike Automowera.

Od jednostavnog postavljanja robotske kosilice i još jednostavnijeg korištenja preko preciznosti, košnje u svim vremenskim uvjetima i tihog rada, do energetske i ekonomske uštede, travopazitelji su dobili priliku besplatno isprobati najnoviju tehnologiju u ovom području i iz prve ruke doživjeli Husqvarninu revolucionarnu robotsku kosilicu koja košnju travnjaka uvodi u 21. stoljeće, te pokazuje kako korištenje robota za obavljanje svakodnevnih poslova više nije daleka budućnost.

“Zadovoljstvo nam je reći da su svi travopazitelji bili uspješni u ispunjenju zadataka. Izvrsno su u svojim videima prikazali brojne kvalitete robotske kosilice i zasluženo zadržali Automowere na svojim travnjacima. Stranica Travopazitelj.com sad je prava riznica video iskustva za sve skeptike koji još uvijek sumnjaju da robotska kosilica kosi sama”, izjavila je Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga koja je zastupnik Husqvarne u Hrvatskoj.

U užurbanom svijetu u kojem živimo u kojem je teško pronaći slobodnog vremena, zašto bismo gubili dragocjeno vrijeme na košenje trave, ako to umjesto nas može napraviti samostalna robotska Husqvarna robotska kosilica?

travopaziteljiSimpatičnog izgleda, kosilica podsjeća na oklopnu bubu i, nakon što je postavljena, kosi potpuno sama. Sve što vlasnik mora napraviti je omeđiti travnjak ili željeno područje žicom koja određuje granicu košnje, a nakon toga se može bezbrižno družiti s obitelji i prijateljima, pripremiti roštilj, popiti kavu i opustiti se kako god želi.

Kosilica će prelaziti zadano područje nasumično i zaobilazeći prepreke, a u tom je neće spriječiti ni zahtjevni vremenski uvjeti, pa čak ni nagib do 35 stupnjeva. Uz to, svaka kosilica ima svoj jedinstveni PIN i alarm kojima je zaštićena protiv krađe, a u slučaju da se baterija bliži kraju, kosilica sama odlazi na baznu stanicu kako bi se napunila.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here