Iva Balent primila nagradu za regionalni doprinos kreativnom oglašavanju

59

ekrem-dupanovic-iva-balentIva Balent, izvršna direktorica korporativnog marketinga Agrokor koncerna, primila je nagradu za regionalni doprinos kreativnom oglašavanju na GRAND SLAM večeri održanoj u Beogradu.

SuperStar Culture, kompanija koja već 20 godina organizira Noć reklamoždera, Institut za povijest oglašavanja i Media Marketing, u Jugoslovenskoj kinoteci, dodijelili su najveća regionalna priznanja za doprinos razvoju industrije oglašavanja za ovu godinu.

Nagradu Ivi Balent ispred Media Marketinga dodijelio je Ekrem Dupanović i tom prigodom istaknuto je da je GRAND SLAM nagradu za regionalni doprinos i podizanje standarda industrije oglašavanja po prvi puta u 20 godina dobila žena, a odlučujući čimbenici su bile izuzetne profesionalne i ljudske odlike Ive Balent, energija koju ona unosi u industriju, poruke ljubavi i prijateljstva koje se nalaze na bocama Jane, kao i profesionalizam i otvorenost za suradnju.

“Ako posao ne radiš srcem i sa strašću, ne možeš ga voljeti ni u njemu uspjeti. Ova nagrada nije samo moja, već pripada cijelom timu ljudi pored mene”, izjavila je Iva Balent primajući nagradu. Istaknula je kako je ne razmišlja o nagradama i da, kada su joj javili za ovo priznanje. “Iako sam prva žena u 20 godina koja je dobila Grand Slam, ja ne gledam na to da li je žena ili muškarac, samo treba biti čovjek”, zaključila je Balent.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here