Iva Balent primila nagradu za regionalni doprinos kreativnom oglašavanju

ekrem-dupanovic-iva-balentIva Balent, izvršna direktorica korporativnog marketinga Agrokor koncerna, primila je nagradu za regionalni doprinos kreativnom oglašavanju na GRAND SLAM večeri održanoj u Beogradu.

SuperStar Culture, kompanija koja već 20 godina organizira Noć reklamoždera, Institut za povijest oglašavanja i Media Marketing, u Jugoslovenskoj kinoteci, dodijelili su najveća regionalna priznanja za doprinos razvoju industrije oglašavanja za ovu godinu.

Nagradu Ivi Balent ispred Media Marketinga dodijelio je Ekrem Dupanović i tom prigodom istaknuto je da je GRAND SLAM nagradu za regionalni doprinos i podizanje standarda industrije oglašavanja po prvi puta u 20 godina dobila žena, a odlučujući čimbenici su bile izuzetne profesionalne i ljudske odlike Ive Balent, energija koju ona unosi u industriju, poruke ljubavi i prijateljstva koje se nalaze na bocama Jane, kao i profesionalizam i otvorenost za suradnju.

“Ako posao ne radiš srcem i sa strašću, ne možeš ga voljeti ni u njemu uspjeti. Ova nagrada nije samo moja, već pripada cijelom timu ljudi pored mene”, izjavila je Iva Balent primajući nagradu. Istaknula je kako je ne razmišlja o nagradama i da, kada su joj javili za ovo priznanje. “Iako sam prva žena u 20 godina koja je dobila Grand Slam, ja ne gledam na to da li je žena ili muškarac, samo treba biti čovjek”, zaključila je Balent.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *