Kozmetički brend Catrice nastavlja svoju suradnju s Kaviar Gauche-om

53

Nakon sedam uspješnih nastupa na Berlinskom tjednu mode, Catrice se sprema osvojiti i Pariški tjedan mode po drugi puta.

catrice-kozmetika-midiOve sezone, kozmetički brend će ponovno surađivati s Berlinskom couture modnom markom Kaviar Gauche kao službeni make-up partner. Početkom listopada, dizajnerski dvojac je predstavio svoju novu kolekciju za 2017.godinu u Parizu na Fondation Mona Bismarck-u.
Catrice i Kaviar Gauche su apsolutno oduševljeni što opet rade zajedno na međunarodnom konceptu unutar ovog projekta.

“Vrlo smo ponosni na najnoviju suradnju s Kaviar Gauche-om i rezultirajućom make-up kolekcijom koju smo razvili zajedno. Jako je zabavno ujediniti modu i ljepotu i pokazati kako kreativnost može biti proizvedena u Njemačkoj”, navodi Dagmar Riedel-Keil, direktorica za Catrice.

Dva puta godišnje, kozmetički brend ažurira 25% svog asortimana kako bi zadržao najnovije moderne boje s međunarodnih modnih pista, pored klasičnih nijansi. Visoko kvalitetni proizvodi dostupni su u više od 50 zemalja širom svijeta. Na Tjednu mode u Parizu, Catrice će surađivati s uspješnom make-up umjetnicom Loni Baurom kao voditeljicom make-upa u svrhu razvoja i ostvarenja modernih make-up izgleda za Kaviar Gauche.

Kaviar Gauche već se udomaćio u Parizu, a trenutno predstavlja samo svoje dizajnerske kolekcije u ovom modnom hotspotu pred međunarodnom publikom. Tajna njegovog uspjeha: Kaviar Gauche uvijek živi svoje ime: nekonvencionalni luksuz sjedinjen s klasičnim, ženstvenim elementima i revolucionarnim detaljima. Bridal Couture Collection čini vrhunac evolucije brenda u svijetu mode.

I ove sezone, dva dizajnera su opet sretna da imaju uz sebe Catrice kao svog beauty partnera.

“Catrice predstavlja apsolutnu profesionalnost i divnu suradnju. Drago nam je imati podršku ovog fantastičnog i istovremeno vrlo kooperativnog kozmetičkog brenda ovdje u Parizu. Uostalom, imaju predivan i raznolik asortiman proizvoda na raspolaganju”, kažu Alexandra Fischer-Roehler i Johanna Kuhl.

Buduće suradnje, osobito u pogledu razvoja zajedničkih make-up kolekcija kao i u ranu jesen ove godine, nisu isključene. “Kaviar Gauche je afirmirana dizajnerska marka, koja predstavlja moderan glamur, kao i uspjeh i kontinuitet”, navodi Mirela Abadi, osnivačica Prag Agency.

Limitirana kolekcija “Kaviar Gauche” by CATRICE će biti dostupna na prodajnim mjestima Bipe, Dm-a, Kozma i Konzuma sredinom studenoga, do isteka zaliha.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here