Što je zajedničko Starom liscu i novim glazbenim zvijezdama

146

novi-advent-i-stari-lisacPonekad je dobro biti lovina, a ako vas lovi Stari lisac onda ste na najboljem putu da postanete glazbena zvijezda Novog adventa na platou Muzeja suvremene umjetnosti

Vrijeme je lova na dobar provod i na još bolju adventsku zabavu. A najbolja zabava u gradu dešavat će se od 1. do 31. prosinca 2016. na platou Muzeja suvremene umjetnosti na Novom Adventu.

Uz lov na zabavu, pridružite nam se i u lovu na Starog lisca, jabukovaču od sočnih jabuka, osvježavajuće i pitko alkoholno piće kojem nećete moći odoljeti. Za sve koji žele nešto drugačije, Stari lisac je najbolji izbor, jer u vrijeme adventa treba uživati u društvu i pokrenuti nezaboravne događaje.

Ali ni Stari lisac neće mirovati. On je lukav, snalažljiv i samouvjeren i on kreće u lov. Koga će i zašto loviti Stari lisac i kako je lovina postala lovac te zašto je Novi advent mjesto gdje je izgradio svoju jazbinu. Pun je iskustva, ima odgovor na svako pitanje, ali i odličan sluh. I upravo će svojim sluhom tražiti mlade bendove, nuditi im prilike, da ga svojim nastupima uvjere da su zaslužili svoje mjesto pod glazbenim nebom.

Ovo je poziv svima onima koji vjeruju u svoje glazbene mogućnosti, onima manje afirmiranima da potraže Starog lisca i na društvenim mrežama pokažu svoje glazbene vrijednosti. Uz nastup, za najbolje su predviđene i nagrade, zato se isplati krenuti u lov i zarundati Starog lisca, jer sreća se može osmjehnuti svakome.

Više informacija o #kreniulov akciji može se pronaći na Facebook i Instagram stranicama Novog Adventa i ne zaboravite hashteg poruke #noviadvent i #starilisac jer oni otvaraju vrata moguće pobjede.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here