Izniman uspjeh akcije ”Ukrasite drvce dobrim djelom”

123

Kozmo drogerijama prikupljeno više od 126.000 kuna

Iznimno vrijednu donaciju Kozmo je uručio Hrvatskoj zajednici za Down sindrom u prostorima Udruge za sindrom Down Zagreb, nakon uspješno završene humanitarne akcije “Ukrasite drvce dobrim djelom” u kojoj je cilj bio zajedno sa svojim kupcima pomoći potrebitima u zajednici. U ime Hrvatske zajednice za Down sindrom donaciju je primila predsjednica Dinka Vuković.

Naime, u periodu od 15. studenog do 24. prosinca, kupnjom ukrasnog borića u Kozmo drogerijama, kupci su pomogli u prikupljanju više od 126.000 kuna sredstava za pomoć djelovanju Hrvatske zajednice za Down sindrom u sklopu koje djeluje devet udruga.

Na blagajni Kozmo drogerija svi kupci su, prilikom kupovine borića, dobili i prigodnu čestitku koju su kao ukras mogli staviti na božićna drvca u drogerijama Kozma.

”Kozmo ukrasni borići bili su samo simboličan način na koji smo željeli zahvaliti svima koji su se uključili u ovu akciju svojim donacijama. Ono što smo postigli ovom humanitarnom akcijom je mnogo više. Potaknuli smo zajednicu da se uključi u život osoba s Down sindromom jer mi u njima vidimo naše prijatelje koji nikako ne smiju biti isključeni iz društva. Moramo ih potaknuti i omogućiti im što normalniji život. Želim zahvaliti svima koji su dali svoju donaciju i zadovoljstvo mi je Udruzi u sklopu zajednice za Down sindrom predati vrijednu donaciju od 126.637,00 kuna koja će im zasigurno pomoći u njihovom daljnjem djelovanju”, izjavio je Danijel Dugić, direktor marketinga Konzuma.

Akcija je postigla izniman uspjeh jer je privukla brojne kupce Kozmo drogerija da sudjeluju i uljepšaju blagdane štićenicima Udruge u sklopu Hrvatske zajednice za Down sindrom.

Hrvatska zajednica za Down sindrom organizira i povezuje djelovanje udruga na području Republike Hrvatske i promovira integraciju jednakosti i pravo izbora za osobe sa sindromom Down pa će stoga ova donacija pomoći svima koji se na svom životnom putu susreću sa sindromom Down.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here