Nova distribucijska struktura proizvoda Royal Canin u Hrvatskoj

58

Kao odgovor na primijećenu potražnju za brendom i prepoznatu važnost hrvatskog tržišta, Royal Canin počinje s distribucijom svojih proizvoda na hrvatskom tržištu preko slovenske pravne osobe nastavljajući partnerstvo s dosadašnjim distributerom, tvrtkom DDL Zagreb, u službi logističara treće strane (3PL).

Tvrtka Royal Canin obavlja sve svoje djelatnosti u skladu s Pet principa koji se primjenjuju na globalnoj razini. Ti principi su: Kvaliteta, Odgovornost, Obostranost, Učinkovitost i Sloboda.

Obostranost smatramo bitnim principom za ostvarenje uspjeha, a pravi uspjeh je moguć kada se  koristi dijele sa svim sudionicima u procesu poslovanja.

Royal Canin i DDL Zagreb u svom poslovanju na hrvatskom tržištu nastavit će  održavati princip obostranosti. Poštovanje i zajedništvo pomoći će u ostvarenju ciljeva pružanja kvalitetnih usluga i proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe i očekivanja naših klijenata.

Tvrtka Royal Canin je pionir u proizvodnji zdrave prehrane za mačke i pse zahvaljujući znanstvenom pristupu. Osnovana 1968. godine, s više od 45 godina iskustva u kreiranju individualiziranih nutricionističkih rješenja zdrave prehrane koja nastaju u suradnji s timom eksperata na polju nutricionizma, veterine i iskustava uzgajivača iz cijeloga svijeta, uvijek stavljamo mačke i pse u centar našeg inovativnog procesa proizvodnje.

“Drago nam je što možemo najaviti promjene u distribucijskoj strukturi proizvoda Royal Canin u Hrvatskoj. Sretni smo što ćemo nastaviti suradnju s tvrtkom DDL Zagreb, našim trenutnim distributerom za Hrvatsku. Naša obveza je osigurati najkvalitetniju uslugu za naše klijente  kako bi zadovoljili sva njihova očekivanja i potrebe”, izjavio je Costi Dumitrescu, direktor tržišta za Sloveniju i Hrvatsku, Royal Canin Ljubljana d.o.o.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here