Pevec preuzeo zadarski Baumax

53

Pevec je ugovorom potpisanim 2. prosinca 2016. za 4,7 milijuna eura, kupio prava razlučnog i stečajnog vjerovnika BKS Bank AG iz Klagenfurta temeljem kojih postaje prvi razlučni vjerovnik na nekretninama Baumaxa u Zadru što znači da polaže pravo prebiti svoju tražbinu s cijenom nekretnine i tako postati njezin vlasnik

Time je učinjen veliki korak prema konačnom rješenju višegodišnjeg problema dotrajalog, nefunkcionalnog i za rad djelatnika neprimjerenog prodajnog centra Peveca u Zadru.

“Zadao sam si ciljeve koje želim realizirati u prva tri mjeseca svog mandata. Rješavanje dugogodišnjeg problema prodajnog centra u Zadru jedan je od njih i presretan sam što će, u tome gradu, naši djelatnici konačno raditi u primjerenim uvjetima, a Pevec slijediti strategiju kojoj je jedan od ciljeva upravo kupovina vlastitog prodajnog centra u Zadru. Prošli smo tjedan dogovorili gradnju novog objekta u Bjelovaru, a ovaj tjedan realizirali kupnju za prodajni centar Zadar. Akvizicija ova dva centra je bitna za naše djelatnike, kojima želimo osigurati ugodnu i primjerenu radnu sredinu, te našim kupcima pružiti jedinstven ugođaj kupovine u skladu s modernim prodajnim standardima”, rekao je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Pevec Zadar planira preseliti već na proljeće čime najveći hrvatski trgovački lanac neprehrambenim proizvodima dobiva još jedan prodajni centar. (tportal.hr)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here