Panteon Plus posluje pod novim imenom EDITELAdria

13

Panteon Plus d.o.o. završava razdoblje promjena u kojem je prešao u grupaciju EDITEL te od sada posluju pod novim imenom EDITEL Adria d.o.o.

Promjene su započele kada je tvrtku preuzeo EDITEL koji je najveći pružatelj EDI usluga u ovoj regiji.

EDITEL ima sjedište u Beču i svoje podružnice u Zagrebu, Češkoj, Slovačkoj i Mađarskoj, ali isto tako i široku partnersku mrežu u drugim zemljama.

U prošloj godini smo na hrvatskom tržištu ponudili potpuni portfelj EDITEL usluga i nastavili pružati podršku uslugama našeg partnera, tvrtke Panteon Group.

U 2016.-oj smo povećali broj korisnika naših usluga za 26%, a godišnji promet za 20%. Pored toga, proširili smo tim suradnika i preselili se u nove prostorije, a našim korisnicima omogućili još kvalitetniju uslugu sa proširenjem portfelja EDI usluga i drugih usluga elektroničkog poslovanja s različitih područja: trgovine FMCG, DIY, proizvodnje hrane, logistike, HORECA, industrije, farmacije, upravljanje postrojenja, itd.

Prema svim parametrima 2016. godinu smo završili veoma uspješno. U 2017.godini nastavljamo prema našem cilju, a to je postati vodeći pružatelj EDI usluga na tržištu.

Promjena imena u EDITEL Adria im je dala nove energije kao najmlađoj članici grupacije EDITEL i vesele se nastavku suradnje s postojećim i novim korisnicima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here