Zimske radosti uz novi Ledo kornet

Vanilija, bourbon, pecan orah i preljev od ruma savršeno su upakirani u Ledo kornet.

Ove zime stigla je nova slastica Ledo kornet Vanilija Bourbon. Sladoled okusa vanilije i bourbona s komadićima čokoladiranog keksa te preljevom od rum punča posut je komadićima pecan oraha i predstavlja pravu zimsku poslasticu.

Ako vam se tijekom zimskih mjeseci jede ova poslastica, udovoljite sami sebi i slobodno se prepustite toj želji. Zbog atraktivne kombinacije okusa novi Ledo kornet predstavlja idealan zimski desert za sve one koji vole nešto novo i posebno.

Kornet Vanilija Bourbon donosi jedinstven užitak iza kojeg se kriju fini sastojci spremni da razvesele sve uzraste u svako doba dana.

S obzirom na to da je vanilija najfinija prirodna mirodija s opuštajućim djelovanjem, ovaj desert prava je razonoda i svakoga tko posegne za njim obasipa biranim sastojcima koji će zadovoljiti i najzahtjevnije apetite, a ni “hormona sreće” neće nedostajati.

Nova Ledo poslastica stvorena je kako bi uljepšala hladne dane kada nedostaje sunca i svaka prilika za popravljanje raspoloženja je dobrodošla.
Uvijek je pravo vrijeme za Ledo kornet bez obzira koje vrijednosti pokazuje živa na termometru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *