Zimske radosti uz novi Ledo kornet

73

Vanilija, bourbon, pecan orah i preljev od ruma savršeno su upakirani u Ledo kornet.

Ove zime stigla je nova slastica Ledo kornet Vanilija Bourbon. Sladoled okusa vanilije i bourbona s komadićima čokoladiranog keksa te preljevom od rum punča posut je komadićima pecan oraha i predstavlja pravu zimsku poslasticu.

Ako vam se tijekom zimskih mjeseci jede ova poslastica, udovoljite sami sebi i slobodno se prepustite toj želji. Zbog atraktivne kombinacije okusa novi Ledo kornet predstavlja idealan zimski desert za sve one koji vole nešto novo i posebno.

Kornet Vanilija Bourbon donosi jedinstven užitak iza kojeg se kriju fini sastojci spremni da razvesele sve uzraste u svako doba dana.

S obzirom na to da je vanilija najfinija prirodna mirodija s opuštajućim djelovanjem, ovaj desert prava je razonoda i svakoga tko posegne za njim obasipa biranim sastojcima koji će zadovoljiti i najzahtjevnije apetite, a ni “hormona sreće” neće nedostajati.

Nova Ledo poslastica stvorena je kako bi uljepšala hladne dane kada nedostaje sunca i svaka prilika za popravljanje raspoloženja je dobrodošla.
Uvijek je pravo vrijeme za Ledo kornet bez obzira koje vrijednosti pokazuje živa na termometru.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here