Novi proizvodi u Lidlovom Vitalnom kutku

112

Lidl je poznat po praćenju i postavljanju trendova, pa je tako nakon nekoliko povremenih ponuda u trgovinama, u svoju stalnu ponudu nedavno uveo Vitalni kutak, oazu bio proizvoda provjerenog podrijetla

Riječ je o proizvodima s očuvanim hranjivim svojstvima koji pružaju pravi gastro užitak.

Lidl u svoj Vitalni kutak uvodi dva nova proizvoda bez laktoze – svježi sir i maslac, a osim njih, u bogatoj ponudi nalazi se i dvadesetak visokokvalitetnih bio proizvoda, uzgojenih bez upotrebe pesticida i umjetnih gnojiva te strogo kontrolirane kvalitete i podrijetla.

Ekskluzivno u Lidlu, svoje mjesto u Vitalnom kutku pronašli su proizvodi poput ekstra djevičanskog maslinovog ulja, konopljinog, lanenog i kokosovog ulja, organske kave u zrnu, prelivenih rižinih vafli različitih okusa, bio meda, bio kvinoje ili Chia sjemenki, trajnog mlijeka bez laktoze, bio riže, bio sezama ili sjemenki suncokreta, bio indijskih oraščića, lješnjak kreme bez laktoze ili bio čaja.

Radi se o proizvodima najboljeg omjera cijene i kvalitete, što znači da se mogu pronaći u Lidlovim trgovinama po izuzetno pristupačnim cijenama. Samo u razdoblju od 6. do 12. veljače, u Vitalnom kutku može se pronaći 8 proizvoda – Bio kuhana šunka, Bio tofu, Bio sirup od agave, Bio jogurt sa žitaricama, Bio voćni jogurt, Bio žitarice, Bio sokove od povrća i Bio kokosovo ulje u praktičnom pakiranju od 500 ml.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here