Kampanja dm-a “…i dobra djela griju srca cijela”

65

Donirani higijenski i kozmetički proizvodi za šest socijalnih samoposluga u Hrvatskoj

U četvrtak, 24. ožujka dm je socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Križevci “Sv. Marko Križevčanin” predao donaciju higijenskih i kozmetičkih proizvoda za potrebe 500 obitelji koje koriste usluge samoposluge.

Uz pomoć kupaca i partnera Alca Group, Violeta, Henkel i Tinktura dm je u sklopu kampanje “…i dobra djela griju srca cijela” donirao 248.356,60 kuna u higijenskim i kozmetičkim proizvodima za korisnike šest socijalnih samoposluga diljem Hrvatske. Donacijom su osigurani prijeko potrebni proizvodi za korisnike socijalnih samoposluga iz Solina, Siska, Senja, Karlovca, Našica, Križevaca i Krapine.

“Kampanjom ‘…i dobra djela griju srca cijela’ dm je korisnicima socijalnih samoposluga diljem Hrvatske želio osigurati prijeko potrebne proizvode. U ime dm-a želim zahvaliti kupcima i partnerima koji su se uključili u kampanju i omogućili ovu donaciju. U dm-u smo ponosni što smo pružili podršku djelatnicima socijalnih samoposluga u svakodnevnoj brizi o potrebitim sugrađanima i nadamo se kako će donirani proizvodi našim susjedima pomoći da se lakše nose s izazovima te im pokazati kako građani iz cijele Hrvatske misle na njihovu dobrobit”, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

“Gradsko društvo Crvenog križa Križevci zahvaljuje tvrtki dm i djelatnicima na donaciji u ime svih korisnika Socijalne samoposluge ‘Sv. Marko Križevčanin’ Križevci. Ovakve kampanje neposredno doprinose razvoju zajednice čime je dm ponovo potvrdio svoju posvećenost društveno odgovornom poslovanju”, izjavila je voditeljica Nada Šegrt.

U kampanji “… i dobra djela griju srca cijela” dm je pozvao kupce da doniraju active beauty bodove, odnosno da kupnjom proizvoda s oznakom “Dobre cijene u svako vrijeme” iznad 150 kuna sudjeluju u humanitarnoj kampanji.

Za svaku donaciju kupaca te za svaku kupnju proizvoda odvojeno je po 10 kuna za nabavku proizvoda za socijalne samoposluge diljem Hrvatske.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here