Novi Thomy Delight

157

Kompanija Nestlé lansirala je Thomy Delight, laganu majonezu bogatog okusa koja ne sadrži gluten te ima manje masti i kalorija u odnosu na klasičnu majonezu

Kompanija Nestlé proširila je asortiman majoneza Thomy novom laganom majonezom Delight, koja je bez glutena i napravljena od pažljivo odabranih sastojaka, zaslužnih za prepoznatljivu teksturu i bogat okus majoneza Thomy.

U odnosu na klasičnu majonezu Thomy, Delight sadrži 50% manje masti i 47% manje kalorija.

Thomy Delight napravljen je od svakodnevnih, dobro poznatih sastojaka, dok glavnu notu okusu daje gorušica koja je odličan izvor selena, magnezija, omega masnih kiselina, mangana, fosfora, bakra i vitamina B.

U novoj laganoj majonezi Thomy Delight mogu uživati i oni koji su osjetljivi na gluten, kao i svi kojima je bezglutenska prehrana postala sastavnim dijelom života.

Osim ljubiteljima majoneze kojima će biti neizostavan saveznik u kuhinji, Thomy Delight olakšat će posao i gurmanima koji sa strašću provode sate pripremajući specijalitete za najmilije.

Naročito će se svidjeti onima koji se niti nakon blagdana i praznika ne žele odreći ukusne hrane, istovremeno vodeći računa o uravnoteženoj prehrani.

“Pravilna prehrana može biti sasvim jednostavna i ukusna, a svaki proizvod može biti dio uravnotežene prehrane. Masti su vrlo važan izvor energije, a preporuča se većinu masnoća unositi iz biljnih ulja koja ne sadrže zasićene masti. Umaci poput lagane majoneze dobar su izbor s obzirom na to da sadrže znatno manje masti te ih je vrlo lako uklopiti u svakodnevnu prehranu”, izjavila je Nataša Šoštarić, dipl. ing. prehrambene tehnologije, nutricionist.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here